Skip to main content

Traditional Bavarian Desserts (in Englischer Sprache)

Apfelkücherl
Kategorie
AKADEMIE
Dates
Sonntag, 24. November 2024 14:13

The trained chef and board member of the Munich Food Council Susanne Kiehl takes you on a culinary journey to Bavaria's sweet deserts.

Bavaria's dessert offering is varied in taste and structure.

In this workshop we will explore local traditional treats such as Apfelkücherl, Rohrnudeln, Rupfhauben, Auszogne und Bayrisch Creme.

We will talk about different types of flour, apples and frying styles. All dishes will be prepared from scratch with love! You will be provided with familiy recipes, which can easily be prepared at home.

Dozentin: Susanne Kiehl 

Ort:  Gymnasium Grünwald, Laufzorner Str. 1, 8231 Grünwald (Eingang Mensagebäude, gegenüber Laufzorner Str. 14)
Zeit: Sonntag, 24.11.2024 | 10 - 14 Uhr
Kosten: 49 € (enthält 18 € Materialgeld)

Anmeldung: Ab 02.09. über die MVHS

Jetzt anmelden

 
 

Alle Daten

  • Sonntag, 24. November 2024 14:13